مرحله 1: غذاهای مناسب را انتخاب کنید

  1. غذاهای مغذی مختلفی از جمله میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین های بدون چربی و چربی های سالم بخورید.
  2. از غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده پرهیز کنید، زیرا دارای مواد ناسالم زیادی مانند قندهای اضافه شده، طعم دهنده های مصنوعی و مواد نگهدارنده هستند.
  3. از غذاهای تخمیر شده مانند کیمچی و کلم ترش استفاده کنید که می‌تواند هضم را بهبود بخشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
  4. برای دریافت تازه ترین و مغذی ترین مواد از محصولات فصلی و محلی استفاده کنید.
  5. برای حمایت از سلامت روده، از غذاهای غنی از پروبیوتیک مانند ماست و کفیر استفاده کنید.
  6. مصرف قندهای اضافه شده، چربی های اشباع شده و کربوهیدرات های تصفیه شده را محدود کنید.

مرحله ۲: غذای خود را کاملاً بجوید

  1. لقمه‌های کوچک بخورید و هر لقمه را به آرامی و کامل بجوید تا زمانی که غذا کاملاً تجزیه شود.
  2. از زبان خود برای مخلوط کردن غذا با بزاق استفاده کنید که حاوی آنزیم هایی است که به تجزیه غذای شما کمک می کند.
  3. از سریع غذا خوردن خودداری کنید، زیرا این امر می‌تواند منجر به هضم ضعیف و ناراحتی شود.
  4. بین لقمه ها استراحت کنید تا به بدنتان فرصت دهید تا نشان دهد که سیر شده اید.
  5. با تمرکز بر طعم، بافت و بوی غذای خود، غذا خوردن آگاهانه را تمرین کنید.
  6. از غذا خوردن جلوی صفحه نمایش خودداری کنید، زیرا این امر می‌تواند منجر به تنقلات و پرخوری بی فکر شود.

مرحله 3: از ظروف مناسب استفاده کنید

  1. برای خوردن غذاهای جامد به جای قاشق از چنگال و چاقو استفاده کنید که می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود.
  2. ظروفی را انتخاب کنید که به اندازه و شکل غذای شما باشد.
  3. از استفاده از ظروف خیلی سنگین یا خیلی سبک خودداری کنید، زیرا میتوانند باعث ناراحتی یا مشکل در هنگام غذا خوردن شوند.
  4. استفاده از یک چنگال با پایه وزنی برای کمک به ثبات غذا در نظر بگیرید.
  5. از دستمال یا حوله برای پاک کردن دهان و تمیز کردن دستان خود بعد از غذا استفاده کنید.
  6. از خوردن با انگشت خودداری کنید، زیرا این امر می‌تواند منجر به بهداشت ضعیف و مشکلات گوارشی شود.

مرحله 4: آهسته غذا بخورید و غذای خود را میل کنید

  1. لقمه‌های کوچک بخورید و به آرامی غذا بخورید، به خودتان فرصت دهید تا از غذایتان لذت کامل ببرید.
  2. از تایمر استفاده کنید تا به شما کمک کند سرعت خود را حفظ کنید و از پرخوری اجتناب کنید.
  3. روی احساسات غذا خوردن، مانند طعم، بافت و بوی غذای خود تمرکز کنید.
  4. سپاسگزاری را با ابراز قدردانی از غذای خود و افرادی که آن را تهیه کردند، تمرین کنید.
  5. از غذا خوردن جلوی صفحه نمایش یا سایر مواردی که حواس‌تان پرت می‌شود اجتناب کنید، زیرا این امر می‌تواند منجر به خوردن تنقلات بی‌اهمیت و پرخوری شود.
  6. سعی کنید در محیطی آرام و راحت و عاری از استرس و حواس پرتی غذا بخورید.

مرحله 5: به اندازه سهم توجه کنید

  1. از فنجان های اندازه گیری یا ترازوی غذا برای اندازه گیری دقیق سهم خود استفاده کنید.
  2. بشقاب‌ها و کاسه‌های کوچک‌تر را برای کمک به کنترل اندازه قسمت‌ها انتخاب کنید.
  3. از اندازه وعده ها آگاه باشید و به مقدار غذایی که مصرف می کنید توجه کنید.
  4. از پرخوری خودداری کنید و زمانی که احساس سیری کردید آن را متوقف کنید، نه پرخوری.
  5. استفاده از یک برنامه کنترل بخش را در نظر بگیرید تا به شما کمک کند میزان غذای مصرفی خود را ردیابی کنید.
  6. مراقب کالری و مواد مغذی غذا و نوشیدنی خود باشید.

مرحله ۶: هیدراته بمانید

  1. در طول روز آب بنوشید تا هیدراته بمانید و از هضم غذا حمایت کنید.
  2. از نوشیدنی‌های شیرین و کافئین که می‌توانند بدن را کم آب کنند اجتناب کنید.
  3. چای های گیاهی یا سایر نوشیدنی های کم کالری را برای رفع تشنگی خود انتخاب کنید.
  4. از نوشیدن آب زیاد در طول وعده های غذایی خودداری کنید، زیرا این امر می‌تواند منجر به ناراحتی و مشکلات گوارشی شود.
  5. برای افزایش طعم و فواید آب، کمی لیمو یا لیموترش را به آب خود اضافه کنید.
  6. از مقدار مایعی که مصرف می کنید آگاه باشید و در صورت نیاز میزان مصرف خود را تنظیم کنید.

در خاتمه، با رعایت این 6 مرحله و 17 نکته، می‌توانید تکنیک های غذایی خود را بهبود بخشید و به رابطه سالم تری با غذا برسید. به یاد داشته باشید که تمرکز حواس را تمرین کنید، از ظروف مناسب استفاده کنید و به اندازه وعده ها توجه کنید تا از سلامت کلی خود حمایت کنید.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...